Historien så langt

Vi er en trendy danseskole i hjertet av Sandefjord sentrum som holder til i Dronningens gate 6

Vi startet opp høsten 2010, med 2 undervisningsdager og 1 studio. Nå tilbyr vi undervisning 5 dager i uken i 4 nyoppussede studioer. Du kan til og med danse i det gamle bankvelvet!

Drivkraften bak danseskolen finnes i gleden over å utvikle barn og unges ferdigheter, gi dem utfordringer som de mestrer og øke deres selvtillit. Det gleder oss å kunne tilby en nyskapende danseskole, og tilby barn og unge utvikling på flere plan.

Vi ønsker å skape muligheter for at alle skal kunne bevege og uttrykke seg. Uttrykksgleden som finnes i kultur er enorm!
Vi setter opp årlige forestillinger som byr på mange muligheter til å få vist seg frem. Ved siden av dette tilbyr vi barn og unge muligheten til å ta "eksamen" innenfor dans, delta på oppdrag, være med i kompanier og delta på workshops med utenlandske koreografer.


"Fortell noe til et barn, og det glemmer det, 
vis noe til et barn, og kanskje det husker,
involver et barn, og det forstår!"

Vi ønsker å undervise barn ved å involvere dem i læringsprosessen. Det er også sagt at man finner seg selv gjennom dans, og vi tror det ligger mye i det.

Hvis du ønsker en ny hobby, nye og spennende utfordringer i hverdagen, komme i bedre form eller videreutvikle ditt talent, er kanskje vi stedet for deg? Vi har hjerterom og danseplass for alle! 

Ta en tur innom - du er hjertelig velkommen! 


Spotlight Dansestudio JuniorKompani 2015
Koreografi av Marthe Nesheim