Vi tilbyr kurs i de fleste dansestiler, så du kan velge det du liker aller best! Du kan velge hvor mange timer i uken du vil ha, og hvilke kurs du går på. 1 kurs tilsvarer en dansestil. Kjempelett!


Klassisk Ballett

Ballett er veldig moro, men krever mer jobb og teknikk en mange andre dansestiler. Dette er kurset for deg som vil legge et solid grunnlag for teknikk innen dans, ønsker å fortsette innen dans, eller rett og slett fordi du synes det er pent. Aldersgrense 3 år.

 

Contemporary

Contemporary tar utgangspunkt i den klassiske balletten, men er mer frisluppen. Det er en dramatisk dansestil som gir store muligheter for å uttrykke seg kunstnerisk og teatralsk.
Stilen krever styrke, spenst og kroppsbeherskelse.

 

Jazz

Jazzdans er en sammensmeltning av den klassiske balletten og den afroamerikanske musikk- og dansestilen. Den tar inspirasjon fra popkulturen og påvirkes og forandres stadig. Den brukes ofte på scenen i sammenheng med revyer og musikaler. 

 

MUSIKALDANS

Funk

Hip Hop

Musikaldans baserer seg på de mange musikalene fra Broadway og West End. I timene kombineres sang, dans og dialog fra kjente musikaler til egenlaget dans med sang eller dans med teater.

 

En dansestil preget av store og avslappede bevegelser. Dette er ikke bare en dansestil, men ofte en livsstil også. Det er ikke dermed sagt at man må være en "hip hopper" for å danse hip hop, alle kan danse det, men bak stilen kreves det en del jobb. Hip hop er gøy og setter koordinasjonsevnen på prøve.

En trendy dansestil, med mye "attitude". Ofte sett i dagens musikkvideoer blant de kvinnelige artistene. Det er en undergren av hip hop, men dette er en mer feminin side av hip hop. Denne dansestilen er strammere og strenger enn hip hoppen og ikke så avslappet. Anbefales ikke for gutter.


Moderne I.S.T.D.

En frisluppen dansestil i samme grad som contemporary, men ikke like fritt. Her er det bestemte regler og rammer for hva som er lov å tillat og ikke. Her studeres teknikken i moderne dans ned til punkt og prikke og som i de klassiske balletsystemene er gradene bygget rundt barnets egen utvikling. Vi sender opp elever til eksamen i denne dansestilen om de ønsker det.

 

Styrke & Kondisjon

Er som en høypuls aerobictime på et treningsstudio, men i disse timene er styrkeøvelsene basert på muskelgrupper essensielle for dans og koordinasjons evnen står i fokus. En genial time for deg som vil styrke deg selv opp til å bli den beste danseren du kan bli, eller hvis du har lyst til å trene litt ekstra.
(Det er mulig med klippekort, slik at man kan ta drop-in timer)

 

Barnedans

En time for små barn som liker å bevege seg og være i aktivitet. Gir barn en mulighet til å utforske rytmer, koordinasjon, fantasi og kreativitet fra et tidlig stadie. Barnedans fokuserer på barnets naturlige bevegelser og på det å ha det gøy, men under kontrollerte former. Dette er en herlig kombinasjon av lek og dans som utfordrer barnet til å utvikle sitt bevegelses mønster, finne sin musikalitet og utvikle et bredere spekter av kreativitet.


Reggaeton

Reggaeton er en musikksjanger som kombineres reggae med latinske rytmer. Dansestilen den har inspirert er også en blanding av latinske trinn med mye kraft. En veldig artig dansestil de fleste ender opp med å elske! Du kan ikke unngå å smile litt når du er i timen for den pulserende musikken får hjerte ditt til å tromme litt ekstra.

Afro

Afro er en dansestil som krever mye hofterulling og byr på spennende rytmer. Afro blir nok for mange en kombinasjon av afrikansdans, hip hop & moderne. Det er en dansestil som er veldig livlig og nærmest spruter energi. Kom å la rytmene få føttene til å trippe av seg selv.

 

VOKSENKLASSE

Liker du å danse? Er du over 25 år og tenker at tilbudet om å danse ikke eksisterer for deg?

Da tar du feil!
Sleng deg med på voksen timen vår!