13906611_10153785066871546_3897971893748348698_n.jpg
13906611_10153785066871546_3897971893748348698_n.jpg

Oppdrag


Trenger du danseinnslag til ditt arrangement?

SCROLL DOWN

Oppdrag


Trenger du danseinnslag til ditt arrangement?

Vi kan være behjelpelige med en rekke tjenester, som privat undervisning, brudevals, danseshow, barnebursdager, utdrikningslag og spesialtilrettelagt undervisning. Du kan også leie lokalene våre til arrangementer etc. 

undervisning i Brudevals

Vi tilbyr undervisning i brudevals. Hvert brudepar er unikt, og det synes vi brudevalsen skal være også. 

Sammen skreddersyr vi en brudevals til deg og din kjære, slik at valsen på den store dagen blir personlig og et minne for livet.

Vi kan også lære bort "tulle"-koreografier om man har lyst til å gjøre noe annet enn den tradisjonelle brudevalsen.

Danseoppdrag

Vi tilbyr danseinnslag og skreddersyr gjerne et arrangement etter deres ønsker.

Om dere er en bedrift eller forening skal arrangere sommerfest eller julebord og trenger underholdning, en arrangør av konsert som trenger dansebidrag, eller et reklamebyrå som trenger dansere tar vi oppdraget.

Vi kan stille med dansere i alle aldre, og innenfor de dansestilene vi underviser i.

Hjertesak

Om man har et kromosom for mye, et ben som ikke fungerer, eller en kropp som ikke alltid samarbeider, har man like mye rett til å ha det gøy som alle andre! 

Vil tilbyr organisasjoner og kommunale seksjoner som jobber med vanskeligstilte å ta kontakt med oss. Vi ordner en undervisningsavtale med dere, og tilbyr spesielt tilrettelagt undervisning som gir stor glede i hverdagen.


Om du har en forespørsel om et ønskelig arrangement eller tjeneste, ikke nøl med å sende Kine Meum en epost på kine@spotlight.no

Vi prøver å si ja til alle arrangementer vi kan stille opp på, men noen ganger må vi dessverre også takke nei, da det kan være for mye som skjer samtidig. Vi er veldig opptatt av kvaliteten av tjenesten vi levere alltid skal være så høy som mulig.


Barnebursdag

Vi arrangerer gjerne en skreddersydd barne bursdags pakke for deg om du ønsker det.

Velg mellom tre typer bursdager:

  • Ballerina-bursdag med prinsesser

  • Hip hop-bursdag for tøffe gutter

  • -En skreddersydd bursdag etter egne ønsker

Utdrikningslag

Vi tilbyr gjerne en danse time for et utdrikningslag. Her står man ganske fritt til å velge danse stil man har lyst til å ta en time i.

Timen varer 1,5 klokketimer og i løpet av timen vil vi ha en oppvarming, gå litt over gulvet og lære en dans så langt vi rekker. Vi filmer timen og i etterkant vil dere kunne motta en DVD i posten med filmen på slik at man har et minne for livet.

Leie av lokaler

Vi leier gjerne ut lokalene våre til godkjente arrangementer. Vi kan leie ut til trening for grupper, organisasjoner eller pedagoger som ønsker å tilby workshop eller kurs.

Vi flyttet inn i nye og nyoppussede lokaler i Dronningensgate sommeren 2016. Lokalene er lyse og trivelige, med svikt i gulvene og god ventilasjon. Lobbyen har mye lys og godt med sitteplasser samt kaffetrakter.