Betingelser

Hos oss betaler man for hvor mange kurs man danser i uken i løpet av et semester.
Et semester varer i 13 uker, og i løpet av året er det 2 semester - høst og vår. 

Man kan danse alt fra 1 kurs i uken til så mange kurs man vil. Danser man fem eller flere kurs i uken, betaler man kun for fem. De øvrige kursene vil være gratis.

Man må forhåndspåmelde seg til alt av kurs. Dette er for å forsikre oss om antall elever i klassen, slik at det ikke går utover kvaliteten på oppfølging av undervisningen. Man må også forhåndspåmelde seg til en prøvetime.

Påmeldinger tas i mot etter datoen oppgitt under semesteroversikten. Man kan melde seg på enten pr. e-post eller pr. telefon.

Man må melde seg på kurs på nytt ved hver semester start, og vi vil selvfølgelig prioritere tidligere elever den første uken av påmeldingene. Fra og med den andre uken med påmeldinger har nye elever også tilgang til alle kurs, og tidligere elever mister sin prioriteringsrett.

Alle tidligere elever vil motta et nyhetsbrev ved hver oppstart som minner dem på når oppstarten er, og når påmeldingene starter, samt nyheter og eventuelle endringer av kurs.

Alle påmeldinger en bindende. Har man meldt seg på er man pliktig til å betale kursavgiften. (Har man kun hatt en time og gir skriftlig tilbakemelding på at man trekker seg fra plassen sin innen neste time, kan faktura slettes, men kun da.)

Er eleven under 18 år må foresatte sende påmeldingen, ellers regnes ikke påmeldingen som gyldig og man står i fare for å miste plassen.

Alle har krav på en gratis prøvetime når man har meldt seg på, og dersom man ikke ønsker å fortsette etter endt prøvetime må man melde i fra. Dette kan gjøres i resepsjonen eller på epost. Hvis man ikke sier i fra, blir man automatisk meldt på kurset og fakturert for kursavgiften.

Alle elever som vil fortsette etter endt prøvetime, må også gi beskjed i resepsjonen. Når de har gitt beskjed om at de vil fortsette utleveres faktura påfølgende uke, eller sendes pr. post.

Vi tilbakebetaler ikke innbetalt kursavgift.

Dersom en time må avlyses grunnet sykdom eller andre grunner, får man denne igjen ved en senere anledning. 

Vi tar også forbehold om retten til å avlyse kurs ved for få påmeldte, da vil vi hjelpe dere å finne et alternativ.

Vi oppfordrer alle elever til å ikke oppbevare verdisaker i garderoben, men heller benytte seg av verdiboksene vi har på dansestudioet. Man kan låne nøkkel til disse i resepsjonen. Verdisaker oppbevares i garderobene og dansestudioets fellesarealer på eget ansvar.

Alt av tyveri, helseforsikring og skader som skjer på dansestudioet dekkes dessverre ikke av dansestudioet. Vi oppfordrer alle elever og foreldre til å forsikre seg selv og alle eiendeler men vi lover å tilrettelegge undervisning på forsvarlig vis, utdanne personalet og gjøre tiltak for å forhindre tyverier.

Under timer eller forestillinger i Spotlights regi kan det bli tatt bilder og/eller video. Vi forbeholder oss retten til å bruke dette materialet til markedsføring eller andre formål i skolens navn.