12669252_1146113702105897_1962329787_o.jpg
12669252_1146113702105897_1962329787_o.jpg

Hvem er vi?


SCROLL DOWN

Hvem er vi?


LEDELSE OG PEDAGOGER:


KINE


KINE


kine.png

KINE MEUM A.I.S.T.D

daglig leder og Pedagog som underviser i Ballett, Moderne, Contemporary, Jazz, Barnedans, Stepping & Tåspiss.

BA (Hons) in professional musical theater validated by Trinity College London Level 6 NQF (2005-2008). Høgskolen i Vestfold ved studiet Teaterarbeid for barn og ungdom (2004-2005) Danselinja på Thor Heyerdahl(2001-2004).

Musical Theatre Diploma and Teaching Diploma fra Stella Man College (2005-2008). F.D.I. teaching qualification in I.S.T.D ballet og moderne dans. Associate diploma teaching qualification Imperial Ballet fra I.S.T.D (2014).Teaching course R.A.D. Pre-primary og Primary in dance, (2009).

Vært med på flere oppsetninger lokalt og utenlands, blant annet "FAME" (2000), "Hamlet" (Teater Ibsen 2004), "Best little whorehouse in Texas" (2006 England), "A chorus line" (England 2007) og "42nd street" (England 2008)

Undervist ved Stella Man Lower school, Sylvia Bebs School of dance i Bedford England ( 2007-2008) Extend art of dance, (Tønsberg 2008-2010)
Skiringssal forlkehøgskole (2010- ) Breidablikk Teaterverksted (2011- )

Engasjert som dansepedagog under den kulturelle skolesekken skoleåret 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 & 2018

Nominert til Sandefjord kommune sin kulturpris i 2012.

MARIT


MARIT


marit.jpg

MARIT THORESEN

Pedagog som underviser i klassisk ballett

Har sin bakgrunn og utdannelse fra Den norske Operas Balletthøgskole.
Har undervist i 4 år ved Bodø Ballettskole og i mer enn 20 år ved Ballettskolen Sandefjord.
Deltar stadig på kurs i inn- og utland. Marit Thoresen er også ofte engasjert som koreograf og instruktør ved arrangementer i det lokale kulturlivet i Sandefjord.
Flere av hennes tidligere elever er nå profesjonelle dansere bl.a. ved Nasjonalballetten.

Marit mottok både Sparebanken NOR's kulturpris og Sandefjord Kommunes kulturpris i 2003.

KRISTINA


KRISTINA


KRISTINA.JPG

KRISTINA SKJELBERG

PEDAGOG SOM UNDERVISER VOKSENDANS
& MARTHA GRAHAM WORKSHOPS

Kristina har sin bakgrunn fra danselinja på svgs og Thor Heyerdahl, Statens Balletthørskole hvor hun fikk sin Bachelor som Dansepedagog. Hun fortsatte til New York hvor hun fullførte Professional Training Programme og Teacher Training Programme på Martha Graham School of Contemporary Dance.

Hun var også profesjonell danser i et New York basert dansekompani- BODYART

MAJ


MAJ


blue-88523.jpg

MAJ ENGELSTAD

PEDAGOG UNDERVISER I KLASSISK BALLETT

Maj Mørk Engelstad er utdannet ballettpedagog fra Royal Academy of Dance (RAD) i London. Hun har undervist klassisk ballett i 8 år ved Ballettskolen Sandefjord, har erfaring som veileder og mentor på RAD sitt nettstudie Certificate in Ballet Teaching Studies og underviser på Studio Nille i Larvik. 

 

Marie


Marie


1443948277228.MaxSize.w-1200.h-1200.Save.png

MARIE ANDREASSEN ROTMO

PEDAGOG SOM UNDERVISER BALLETT, JAZZ, CONTEMPORARY, VOKSENDANS & TEKNIKK TIMER. MARIE HAR OGSÅ OPPFØLGINGS JOBBEN AV DE YNGRE INSTRUKTØRENE OG KURSER DEM I PED

Marie Gikk danselinjen på Inderøy videregående skole (1998-2001). Hun har Bachelor som faglærer i dans fra Høgskolen i Bodø (2001-2004), Master i formgiving, kunst og håndverk fra Høgskolen i Oslo (2007-2009), Har studert pedagogikk fra Universitetet i Tromsø og Høskolen i Nord-Trøndelag. Flere ganger vært engasjert som formgivingslærer og spesialpedagog i regi av den kulturelle skolesekken i Nord-Trøndelag. Marie har jobbet som faglærer i formgiving og dans, spesialpedagog, spesialpedagogisk rådgiver og kontaktlærer ved Inderøy videregående skole (2004-2011). Hun har lang fartstid som dansepedagog for barn og unge i alderen 6-19 år og har undervist blant annet på danseskolene Pias Ballettstudio, Step by Step danseskole og Friskhuset i Bodø. Hun var Konsulent for Norges danseforbund i Nord-Trøndelag i perioden 2004-2005. Vi er veldig takknemlig for å ha en så sprudlende trønder med mye trøkk hos oss. I Marie sine timer kan vi love deg kvalitet og hun vil bringe frem den beste danseren i deg.

JEANETTE


JEANETTE


44. FINALEN.jpg

JEANETTE FALCH

 

PEDAGOG UNDERVISER BALLETT

Utdannet ved Royal Academy of dance. Danset ved Ballettskolen Sandefjord fra 1996 til 2006 og kom tilbake til Ballettskolen i 2011. Hun har tatt sin utdannelse ved Royal Academy of Dance, hvor hun har oppnådd Certificate in Ballet Teaching Studies. Jeanette har undervist ved Ballettskolen siden 2013.

 

Titti


Titti


1443948209223.MaxSize.w-1200.h-1200.Save.jpg

TITTI (LILL-KRISTIN) BRINGAKER

Pedagog som Underviser i Ballett, Barnedans og Street Jazz

Titti har 3 årig danseutdannelse fra Balletthøgskolen i Bodø. Lang erfaring som pedagog og har blant annet undervist på Stage Door Dance Centre i Tønsberg (1995-1997), Ballettskolen i Sandefjord (2000-2001), Kulturskolen i Tønsberg og Holmestrand, og Studio Nille i Larvik (1998-2000). 
Drev Movement dansestudio i Sandefjord sammen med Christine Lorentzen (2011-2014). Koreografert flere elevforestillinger (daglig leder har selv danset hennes koreografier på danselinja).
Underviste danselinjen på Thor Heyerdahl videregående skole (1997-2010).

Titti er en engasjert pedagog vi vet elevene liker. Vi ønsker både henne og movement elevene hennes hjertelig velkommen.

Instruktører


Instruktører


 
eline.jpg

ELINE NÆSS

Instruktør

Underviser i Hip hop, Funk, og Reggeaton. 

Eline har danset hos oss siden høsten 2012, og er nå på sitt fjerde undervisnings semester. Hun har gått danselinje på Idrettsskolen Numedal folkehøgskole og tar nå lærerutdanning ved Universitetet i  Sørøst-Norge. Hun har deltatt på to inspirasjons turer til London der hun har tatt timer med noen av Londons beste dansere, i tillegg deltatt på en rekke workshops i både nærmiljøet Sandefjord, og Oslo. Eline er også nå trener for årets nye kommersielle kompani her på Spotlight.    

hedda s.jpg

Hedda svorstøl

Instruktør

Underviser i Urban Commercial, Hip hop og Funk.

Hedda har Undervist dans i åtte år her på Spotlight Dansestudio, Attic dansestudio, Nordhordland folkehøgskole og Varden grendehus. Nå studerer hun også pedagogikk ved høgskolen i Christiania. Hedda har utdannelse i Hip hop fra Circle Dance Academy, gått et år på danselinje ved Nordhordland folkehøgskole og har bodd i LA i 4 mnd. og tatt flere dansekurs der. Nå er hun også fast scenedanser for artisten Daniel Owen. Hun har også deltatt i mange konkurranser via Norges Danseforbund, bl.a. EM i Hip hop i 2010. Hedda deltok også i 2018 på intensivt kurs med The Rich fam, med Rob Rich. 

veronica.jpeg

Veronica Franzen

Instruktør

Underviser i Ballett

Veronica har danset siden hun var 12 år hos oss på Spotlight. Det er de klassiske stilene som ligger hennes hjerte nærmest, som ballett, contemporary og jazz, men har deltatt på alt og alle stiler vi har å tilby hos oss. Veronica har vært med på en rekke summercamps der hun har vært med på workshops med instruktører fra både inn- og utland. Hun har også deltatt på inspirasjons turer til London. I 2015 hadde Veronica hovedrolle i ballettforestillingen “Tornerose“. Hun har også en rekke eksamener i både ballett og moderne fra grad 4 til Intermediate. Hun er også med i vårt eget klassiske dansekompani og deltar her på en rekke oppdrag for danseskolen.

 
 
amalia.jpg

AMALIA IBSEN

Instruktør

Underviser i contemporary, Jazz & Yoga

Amalia har danset hos oss siden 2012 og bærer klassisk dans nærmest hjertet, men har vært med på å prøve alt innenfor de fleste dansestiler. Amalia har hatt flere hovedroller i både våre klassiske og kommersielle forestillinger. Hun har også hatt hovedrolle i "Dråpefall", en forestilling koreografert av Marthe Nesheim til innsamling av penger til Kreftforeningen. Amalia har også deltatt på oppdrag for Kompaniet, vært med på danseturer til London og tatt workshops her i Sandefjord. 

 
renata.jpg

RENATA CIKA

Instruktør

Underviser i Hip Hop & Funk

Renata har danset hos oss i mange år og er en allsidig danser som har vært innom flere stiler, alt fra ballett til Hip hop. Hun har også kommet inn i i Quick Style sitt eget Youth kompani i Oslo og har deltatt på flere oppdrag bl.a. opptredd med artisten Daniel Owen på åpningen av Norway Cup. Renata har også hatt flere hovedroller i våre klassiske og kommersielle forestillinger. Våren 2017 var hun selveste Wicked Witch of the West i vår egen oppsetning av "Trollmannen fra Oz". Hun har også deltatt på en rekke workshops her i Sandefjord og Oslo og vært med på danseturer til London.   

 
emma.jpg

EMMA GAUTESTAD

Instruktør

Underviser i Contempory og Jazz

Emma har vært aktiv danser siden hun var fem år gammel og har vært hos oss siden hun var ti. Hun har deltatt på både musikaler og forestillinger bl.a. som frontdanser i "Hairspray", og har hatt hovedroller 2 år på rad ved Breidablikk Teaterverksted. Hun har deltatt på danse tur til London og har tatt flere workshops i både Sandefjord og Oslo. Emma er en allsidig danser med erfaring i en rekke stiler i alt fra Ballett til Hip hop.  

 
emma s.jpg

Emma aagborg stakston

Instruktør

Underviser i Hip Hop og Funk

Emma har danset hos oss i syv år og er nå instruktør i sitt andre semester. Hun har erfaring innenfor mange stiler i alt fra Contemporary til Hip hop og selvskapsdans. Hun har hatt en av hovedrollene i vår oppsetning av "Robin Hood", og tok her publikum med storm i sin rolle som Sheriff. Hun har også deltatt på en rekke oppdrag for Kompaniet og har vært med på å koreografere til åpningen av Sandarcupen. Emma har også deltatt på danse tur til London og vært med på workshops her i Sandefjord.

 

 
nina2.jpeg

Nina Tran

Instruktør

Underviser i Hip Hop, Funk, Afro, Contemporary og Jazz

Nina har danset siden hun var ti år gammel med kommersielle dansestiler og har alltid hatt en stor interesse for asiatisk kulturdans. Hun har danset hos oss siden 2013 og har deltatt på en rekke oppdrag og show for danseskolen, både forestillinger og oppdrag for Kompaniet. Nina var også med på å koreografere til åpningen av Sandarcupen. Hun har en bred erfaring innenfor flere stiler bl.a. Jazz og Contemporary.    

 

nora b.jpg

NORA BJØRVIK JENSEN

Instruktør

Underviser i Jazz og Contemporary

Nora har danset hos oss i syv år og har vært innom mange forskjellige stiler, men står sitt hjerte nærmest i klassiske stiler som Jazz og Contemporary. Hun går nå danselinje ved Thor Heyerdahl videregående skole. Hun er med i Spotlights sitt eget kompani og har deltatt på flere oppdrag og forestillinger. Nora har deltatt på danse tur til London og workshops. Hun har også opptredd for Operaen i Oslo med oppsetningene "På tå og hev 2017" og "På tå og hev Sentralen".

katinka.jpg

Katinka Connor

Instruktør

Underviser i Musikaldans, contemporary, Hip hop og funk.

Katinka har vært aktiv danser siden hun var bare to år gammel. Hun har vært hos oss siden hun var ti, og er nå blitt instruktør. Hun har en bred erfaring innenfor flere stiler som Jazz, Contemporary, Funk, Hip hop og ballett. Hun har deltatt på oppdrag for Kompaniet og forestillinger, der hun også har hatt flere hovedroller. Katinka har vært med på danse tur til London og deltatt på flere workshops her i Sandefjord.

chloe.jpg

Chloe Liland

Instruktør

Underviser i stepping og ballett

Chloe har danset siden hun var 12 år gammel og er erfaren og har vært innom alle stiler vi har tilbudt her på Spotlight. Denne allsidige danseren har deltatt på danse tur til London og har hatt hovedrollen som Sukkertøyfeen i fjordårets ballettforestilling "Nøtteknekkeren". Hun har også fullført en rekke balletteksamener, oppdrag for Kompaniet og har deltatt på workshops her i Sandefjord.

carina.jpeg

Carina Petersen

Underviser i Jazz

Carina har danset siden hun liten og har alltid vært aktiv i mange andre sporter. Hun har gått hos oss på Spotlight i 4 år. Hun er en allsidig danser og har erfaring i alt fra reggeaton, hip hop, funk, jazz og contemporary. Hun går for tiden på sitt 2. år på musikklinja der hun har sang og piano som hovedinstrument. Piano har hun spilt i 10 år. Hun har også deltatt på en rekke summercamps der hun har deltatt på workshops med instruktører fra både inn- og utland. Hun er også med i Spotlight sitt eget kommersielle kompani, der hun deltar på en rekke oppdrag for danseskolen.

emilie.jpeg

Emilie Brekke

Underviser i Jazz og Contemporary

Emilie har danset siden hun var 3 år gammel og har vært innom de fleste dansestiler fra de klassiske som jazz og contemporary, hip hop, reggeaton og funk. Hun har også danset freestyle i mange år. Hun har deltatt på summercamp, der hun har deltatt på workshops med instruktører fra både inn- og utland. Hun har også vært med på inspirasjons tur til London og tatt en rekke dansetimer her. Emilie har også vært en del av Disney Performing Arts i 2017. Hun har også vært koreograf for Breidablikk ungdomskole sin musikal, “Beatles“. Emilie er også med i våres eget kommersielle kompani, der hun har deltatt på flere oppdrag for danseskolen.