Etterhvert som kurs fyller seg opp, så prøver vi så best vi kan å passe på at det ikke blir for mange på kursene. Dette er for at hver og en elev skal bli sett og vi kan kvalitetsikre timene.Det at timer blir fulle tar vi som et kjempe kompliment, og tilbyr da øvrige elever som ønsker dette kurset å stå på venteliste. Mange foreldre er skeptiske til ventelister, så vi vil bare forklare en del rundt dette:
Ventelistene hos oss fungerer på følgende måte:
- Vi skrive ned elevens navn, kurs ønske og telefon nummer.
- Vi følge opp disse listene i 6 uker fremover.
- Med en gang det blir ledig, noen bytter kurs, noen ombestemmer seg etc. ringer vi neste person på venteliste.
- Er det mange nok på venteliste til å opprette et ekstra kurs til av det ønskede kurset gjør vi det:)
- Så jo flere som setter seg på venteliste jo bedre er det:)
Vi har en prøvetime ordning hos oss som tillater elever å prøve kurs første uke, før de bestemmer seg for å fortsette.
Dette er for at man skal være helt fornøyd før man binder seg til noe. Noen velger derfor å prøve mye forskjellig. Det oppfordres derfor på det sterkeste av både elever å foreldre og si ifra med en gang man ikke ønsker en plass allikevel. Det er ofte andre elever som ønsker plassen din:)
Er kursene fulle blir de rød på timeplanene på nett, det skrives opp et alternativ for kurset i en hvit firkant. Man kan da heller ikke fysisk melde seg på kurset for det tas også vekk fra påmeldingsskjemaet på nett.
Ønsker man å stå på venteliste til et kurs kan man da sende en separat e-post eller skrive dette som en merknad i påmeldingskjemaet.

Håper dette forklarer en del
Ellers gleder vi oss veldig til ny sesong